Skip to main content
Møde, oplæg, præsentation

Kurser, arrangementer og netværk

Photo: Destination Limfjorden

Her finder du en oversigt over kurser og arrangementer, som er relevante for din erhvervsudviklingen.

Kurserne afholdes af eller i samarbejde med Destination Limfjorden.

Shelter
RAISFOTO

Naturnært overnatningstilbud – forretningsudviklingsforløb

Deltag i denne workshop, hvor vi understøtter turistaktører i at udvikle nye overnatningstilbud med et forretningsmæssige potentiale. Samtidig får deltagerne et oplyst grundlag til at træffe kvalificerede beslutninger om det videre forløb, herunder blandt andet værditilbud, målgrupper, salgskanaler og ressourcer m.v.

Udviklingsforløbet er et samarbejde mellem Destination Limfjorden og Morsø Erhvervsråd.

Lagune
Intern

Webinar: Gode råd om markedsføring af dine grønne tiltag

I dette webinar får vi hjælp fra Alkymedia til at lave et værktøj, som hjælper jer på vej til at kommunikere jeres grønne tiltag. I et videooplæg og et handout får I gode råd om, hvordan man bedriver god og relevant grøn markedsføring.
Torsdag den 9. februar kl. 15.30 har du mulighed for at deltage i en online spørgerunde, hvor du kan stille spørgsmål til webinar og til 'grøn markedsføring'.

Limfjorden, Vinterbadning
Destination Limfjorden

Webinar: Hvad er en 'landingpage'?

Få en fantastisk mulighed for at få synliggjort jeres produkt eller oplevelser overfor endnu flere potentielle kunder. Destination Limfjord har lavet et online udstillingsvindue med det ene formål at du kan sælge endnu mere og få endnu flere bookinger.

TripAdvisor
TripAdvisor

Webinar: Fordele ved at bruge Tripadvisor - Udvidet version

Tripadvisor er verdens største rejsewebsted med mere end hundrede millioner besøgende hver måned. TripAdvisor ligger typisk på side 1 i alle søgninger og fungerer som en ekstra platform, hvor I kan vise jeres produkt/service frem. Derfor er der mange fordele i at være synlig på TripAdvisor.
Tirsdag den 7. februar kl. 9.00 har du mulighed for at deltage i en online spørgerunde, hvor du kan stille spørgsmål til webinar og til TripAdvisor.

Google
Google

Webinar: Hvad er Google My Business?

Hvis du har en virksomhed, så er Google My Business relevant for dig. Det er det første dine potentielle kunder ser, når de søger efter dit brand navn, og det er derfor en del af din brand experience.
Tirsdag den 7. februar kl. 8.30 har du mulighed for at deltage i en online spørgerunde, hvor du kan stille spørgsmål til webinar og til Google My Business.

TikTok
Solen Feyissa on Unsplash

Webinar: Hvad kan TikTok gøre for din virksomhed?

Hvad kan Tiktok gøre for din virksomhed? Og hvordan fungerer det? Det får du svar på i dette TikTok introduktionswebinar, som Asento har hjulpet os med at lave. I tillæg får du også gode råd til at bruge TikTok i din egen virksomhed.

Arrangementerne er støttet af

Image removed.

Afholdte arrangementer

Bliv partner i Destination Limfjorden

Bliver du partner i Destination Limfjorden, deltager du gratis i vores forskellige kurser, arrangementer og netværk, som kan være med til at løfte din virksomhed.

Fur, Limfjorden, Natur

BLIV PARTNER

Photo: Destination Limfjorden

Get more inspiration here: