Skip to main content
partnerskab

Bliv partner

Photo: Destination Limfjorden

Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, så arbejder vi for dig. Som partner hos os, bidrager du ikke blot til den fælles markedsføring og udvikling af vores destination, men du får også en masse konkrete fordele

Bliv partner via linket nedenfor

KLIK HER: Bliv partner hos Destination Limfjorden

Klik på linket ovenfor og udfyld skemaet. Her skal du bl.a. vælge hvilket partnerskab du synes passer bedst til dig og din virksomhed. Du kan læse mere om de enkelte partnerskaber på siden her.

Har du spørgsmål til vores forskellige partnerskaber, eller er du i tvivl om det er noget for dig, så kontakt os endelig.

 

partnerskab
Destination Limfjorden

Partnerskabsmodel

Her kan du se vores forskellige partnerskabs-muligheder.
 

Bliv en del af fællesskabet - Sammen er vi stærkest!

Destination Limfjorden arbejder målrettet på at synliggøre og udvikle destinationens virksomheder og oplevelser, og vores ambitioner er høje. Men vi kan ikke lykkes alene og har brug for dig! Jo flere turismevirksomheder, der bliver partner i Destination Limfjorden, jo stærkere står vi, og jo bredere når vi ud, så vi kan tiltrække flere turister. Sammen er vi stærkest! 

Uanset om du er en stor eller lille virksomhed, så arbejder vi for dig. Som partner hos os, bidrager du ikke blot til den fælles markedsføring og udvikling af vores destination, men du får også en masse konkrete fordele. 
 

Vandring, Par, Mors, Natur

Photo:Destination Limfjorden

Limfjorden, Badebro, Badning

Photo:Destination Limfjorden

Destination Limfjorden

Destination Limfjordens formål er at markedsføre, udvikle og fremme turismen i Morsø, Struer og Skive kommuner. Dette gør vi igennem relevante projekter, hvor vi udvikler området og formidler ny viden til gavn for turisterhvervet. Vi skaber stærke samarbejder og netværk på tværs i destinationen og i Danmark, da vi sammen kan skabe bedre løsninger.

Destination Limfjorden er en forening, der arbejder for medlemmernes turismeerhvervsinteresser. Vi har hovedsæde i Nykøbing Mors, hvorfra medarbejderne dækker de tre kommuner.

Vi ser det, som vores fornemste opgave at: 

  • markedsføre og brande Destination Limfjorden over for relevante målgrupper og markeder,
  • binde turismeerhvervet sammen,
  • bidrage til at udvikle eksisterende og nye oplevelsesprodukter,
  • være vidensbank og sparringspartner i forhold til turisme.
     

Spørgsmål? Vi tager gerne en snak med dig før du vælger

Er du i tvivl om hvilket partnerskab du skal vælge, så udfyld formularen via linket nedenfor og vi ringer til dig hurtigst muligt til en uformel snak. Du er også velkommen til at kontakte os med det samme på 7060 5932.

KLIK HER og vi ringer dig op til en uformel snak.

Bispehuen i den smukke natur på Fur

Photo:Destination Limfjorden

Glyngøre by night

Photo:Destination Limfjorden

Get more inspiration here:

Destination Limfjorden © 2022
English