Skip to main content
Jul, julemarked

Jul i Limfjordslandet

Photo: Rolands Varsbergs

Julen er den dejligste tid på året fyldt med hygge, nærvær, glæde og masser af julelækkerier. Her finder du inspiration til julemarkeder, juleshopping, juleoplevelser og masser af julegaveideer i Limfjordslandet.

Er du klar til at vinde fede præmier hver dag i december frem til jul?

Så deltag i vores store julekalender-konkurrence!

Vi har igen i år lavet en online julekalender, hvor du kan vinde fede præmier hver dag i december, helt frem til den 24. december. Du skal blot gennemføre dagens spil og så er du med i lodtrækningen.

Og ikke nok med det, så har alle der spiller (og vinder) mulighed for at vinde den store hovedpræmie. Hovedpæmien sponsoreres af Skive Fjord Camping og VisionKayak og er et forlænget weekendophold (3 nætter) for op til 5 personer i deres luksushytter, inkl en guidet tur i glaskajakker.

Tilmeld dig vores julekalender allerede nu og få en reminder hver dag i din mailboks, med link til dagens låge. Du kan tilmelde dig vores julekalender via linket her: TILMELD JULEKALENDER

Du kan læse mere om vores online julekalender samt vores præmier på Destination Limfjordens Julekalender side.

Ikke mere snak! Klik på billedet nedenfor for at komme direkte til spillet. (Linket bliver aktivt 1. december 2022)

GLÆDELIG JUL!

DL Julekalender 2022

Åbn dagens låge ved at klikke her

Photo: Destination Limfjorden

Øl & Østers Julekalender

Glæd dig til en ekstra festlig december, når vi skåler julen ind med en Øl & Østers Julekalender, som bliver filmet i 24 små afsnit. 

To østers-eksperter og en vært vil tage dig igennem 24 øl og andre flydende lækkerier fra vores lokalområde, hvortil de skal smage/tilberede østers. Det hele bliver filmet i 24 små afsnit, som bliver lagt ud fra 1. december og frem til den 24. december.

Og ikke nok med det, så har du mulighed for at vinde de 24 flydende lækkerier fra vores lokalområde INKL. en Morsø Grill (Morsø Forno Gas – Piccolo).

Du kan læse mere om vores Øl & Østers Julekalender ved at klikke på billedet nedenfor.

Juleshopping

Gør dine julekøb i en af Limfjordens hyggelige byer - Struer, Skive og Nykøbing Mors. Her finder du butikker for enhver smag - lige fra sko, tøj og boliginteriør til genbrugsguld og unik kunst. Og ved at handle direkte i butikker, støtter du også det lokale samfund – og det er godt for butikkerne og for samvittigheden.

Husk at få masser af frisk luft i den (sukker)søde juletid

Grisetå Odde, vinter

Ta' en gåtur ved Limfjorden...

Photo: Daniel Brandt Andersen

Få mere inspiration fra Limfjordslandet

Get more inspiration here: