Naturlig Bevægelse, yoga på SUP
Østers - Jyllandsakvariet

For professionelle rejsearrangør

Photo:Naturlig Bevægelse&Jyllandsakvariet

Destination Limfjorden

Velkommen til Destination Limfjordens side for professionelle rejsearrangører. Destination Limfjorden dækker Struer, Skive og Mors Kommuner. Her på siden finder du både forslag til oplevelser, video- og billedmateriale samt kort over området. Vi står klar til at hjælpe, hvis I har spørgsmål eller ønsker hjælp til at planlægge jeres tur til Limfjordslandet.

Noget af det helt særlige ved Limfjordslandet

Her har vi samlet et overblik over udvalgte oplevelser i Limfjordslandet, og uanset om dine kunder drømmer om smagsoplevelser eller det bedste af Limfjordens natur, så finder I det i Limfjordslandet. Alle oplevelser kan kombineret lige præcis, som man har lyst til.

Centrale temaer

Destination Limfjorden har mere end 500 km kystlinje, som sætter et unikt og smukt præg på vores Limfjordsland. Udover et fjordlandskab i verdensklasse, har vi også forskellige temaer, som er kendetegnet for os og gør os synlige på turismelandkortet.

Lad os hjælpe dig

Har du eller dine kunder specifikke ønsker eller præferencer, så tag fat i os. Vi hjælper gerne med at skræddersy forslag og løsninger, så vi kan lave det rette produkt for jer.

Read more

Fakta om Destination Limfjorden

Destination Limfjorden dækker over Morsø Kommune, Skive Kommune og Struer Kommune.

Areal i alt

1.296,2 km2

Km kystlinje

505 km

De tre største byer

Skive, Struer og Nykøbing Mors

Get more inspiration here:

Destination Limfjorden © 2024
English